top of page

- VOLGEBOEKT -
NEEM CONTACT OP VOOR EEN DATUM

Borstvoeding Fotoshoot

DON'T BITE THE BOOB THAT FEEDS YOU

De fase waarin je je baby kan voeden is zo speciaal. Misschien kwam het voor jou heel makkelijk en heel natuurlijk, of misschien was het voor jou een strijd. Pijnlijk, vermoeiend, kloven... Hoe het ook bij jou gegaan was, er is niets zo mooi en natuurlijk als het voeden van je eigen baby.

Maar ook deze bijzondere periode gaat ooit voorbij. Kies ervoor om deze tijd te vieren! Omarm deze reis die jij samen met je baby hebt afgelegd. Kies ervoor om het vast te leggen in een serie waanzinnige foto's. Kies voor een Borstvoedingsshoot die we begin 2023 gaan organiseren voor alle voedende Mama's die mee willen doen. Voor nu en voor later. Is een Borstvoeding fotoshoot ook iets voor jou?


Met trots presenteren we dan ook de mogelijkheid om mee te doen aan de "Borstvoeding - Sessies". Deze sessies vinden plaats eind januari / begin februari verdeeld over een paar dagdelen.

 

KLIK HIER OM ALS EERSTE EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN

Er zijn in totaal maar 10 plekjes beschikbaar voor deze unieke sessies. Heb ik je interesse al gewekt? Lees dan snel verder! In een paar steekwoorden

Fotoshoot van jou en je kind tijdens het voeden
Indien gewenst gebruik van ClientCloset
Fotograferen in 2 of 3 settings

Staand, liggend of zittend voeden mogelijk
Voordelig geprijsd
Eenmalige actie


Dit is géén fotoshoot voor het hele gezin, maar echt een momentje voor jou en de kleine die je voedt. Bij een Borstvoeding fotoshoot is ook niet mogelijk om met meerdere gezinnen of huishoudens samen op de foto te gaan. We maken wél een aantal foto's van de kleine alleen, die kans laten we niet liggen!

Borstvoedingsshoot, Borstvoeding fotoshoot, borstvoedingsfoto, voedingsfoto, breastfeeding photoshoot, fotoshoot van borstvoeding, Babyshoot borstvoeding

We kunnen tijdens verschillende voedingsposities fotograferen. Denk aan staand, zittend of liggend. Heb je een bepaalde voorkeur? Geen probleem, voor we starten nemen we alles door:

 

Welke settings je mooi vindt, welke kleding je wil dragen en op welke manier je wil voeden tijdens het fotograferen. Zo worden de foto's van jouw borstvoedingsshoot precies zoals jij wil.

Neem gerust ook een kijkje of je iets uit onze ClientCloset wil dragen. Niet al onze aanwezige kleding staat online. De collectie is recentelijk nog flink uitgebreid, dus we lopen het ook gewoon nog even door voor we starten.

Investering

Wil jij ook die bijzondere band met jouw kleintje tijdens het voeden mooi op de foto? Wil je later terugkijken naar prachtige foto's van deze bijzondere periode? Wil je weten wat de "Borstvoeding Sessies" jou kunnen bieden? Kan je tijd in de agenda maken eind januari / begin februari voor een Borstvoedingsshoot? Lees dan vooral hieronder wat er inclusief is bij een Borstvoeding Fotoshoot:


Fotosessie 30 a 45 minuten
Mini - album van 10x15 (liggend) met 8 foto's op 8 bladzijden
Jouw favoriete foto op de cover
Eén digitaal bestand naar keuze in hoge resolutie
Keuzegalerij van 15 foto's


De investering die een Borstvoedingsshoot vraagt is € 149,95. Hiervoor krijg je alles wat hierboven genoemd is. Ben je helemaal weg van alle foto's in je keuzegalerij en vind je al dit moois niet genoeg? Dan is er de optie na de shoot alle digitale bestanden uit de galerij bij te bestellen tegen de éénmalige actieprijs van € 295,00.

Daarnaast is er de mogelijkheid om je mini-album te upgraden naar een Luxe variant van 20x20 met 30 bladzijden. Bij deze upgrade krijg je € 25,00 korting op het luxe album (Deze kost dan € 200,00 in plaats van € 225,00).

 

Normaal betaal je voor een pakket met alle digitale bestanden maar liefst € 545,00. Dit is dus met een enorme korting!

Januari / februari 2023

De Borstvoedingssessies vinden plaats eind januari en begin februari in onze prachtige studio in Dongen. Er zijn totaal maar 10 plekjes beschikbaar. Is een tijdslot geboekt door iemand, dan is er weer een tijdstip minder beschikbaar voor de volgende. De exacte data en tijdstippen vind je als je doorklikt op de link in onze online booking kalender.

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wachten met boeken is op eigen risico, het zou zomaar kunnen dat het heel snel gaat met de boekingen. 

Betaling van de sessie vindt binnen 48 uur na de reservering plaats, je ontvangt per mail een linkje om met IDEAL te kunnen betalen, superhandig. De Algemene Voorwaarden van MOOI! Fotografie zijn ook op deze sessies van toepassing. Zonder betaling is de reservering niet definitief en kan je plekje vergeven worden aan een ander. Er kunnen dan ook maar 10 plekjes geboekt worden.

Borstvoedingsshoot, Borstvoeding fotoshoot, borstvoedingsfoto, voedingsfoto, breastfeeding photoshoot, fotoshoot van borstvoeding, Babyshoot borstvoeding
bottom of page