top of page

VANAF NU ONDERDEEL VAN 'MOMMY AND ME' FOTOSHOOT

Borstvoeding Fotoshoot

DON'T BITE THE BOOB THAT FEEDS YOU

De fase waarin je je baby kan voeden is zo speciaal. Misschien kwam het voor jou heel makkelijk en heel natuurlijk, of misschien was het voor jou een strijd. Pijnlijk, vermoeiend, kloven... Hoe het ook bij jou gegaan was, er is niets zo mooi en natuurlijk als het voeden van je eigen baby.

Maar ook deze bijzondere periode gaat ooit voorbij. Kies ervoor om deze tijd te vieren! Omarm deze reis die jij samen met je baby hebt afgelegd. Kies ervoor om het vast te leggen in een serie waanzinnige foto's. Kies voor een Borstvoedingsshoot die we begin 2023 gaan organiseren voor alle voedende Mama's die mee willen doen. Voor nu en voor later. Is een Borstvoeding fotoshoot ook iets voor jou?


Met trots presenteren we dan ook de mogelijkheid om mee te doen aan de "Borstvoeding - Sessies". Deze sessies vinden plaats eind januari / begin februari verdeeld over een paar dagdelen.

 

DEZE SPECIAL IS VERLOPEN. DE BORSTVOEDINGSSHOOTS ZIJN OPGENOMEN IN DE "MOMMY AND ME" FOTOSHOOT. WIL JE FOTO'S TIJDENS HET VOEDEN EN DE MOOISTE BEELDEN VAN JOUW KLEINTJE ALLEEN EN SAMEN MET JOU? DAN IS EEN "MOMMY AND ME" FOTOSHOOT ECHT IETS VOOR JOU.
 

Borstvoedingsshoot, Borstvoeding fotoshoot, borstvoedingsfoto, voedingsfoto, breastfeeding photoshoot, fotoshoot van borstvoeding, Babyshoot borstvoeding

We kunnen tijdens verschillende voedingsposities fotograferen. Denk aan staand, zittend of liggend. Heb je een bepaalde voorkeur? Geen probleem, voor we starten nemen we alles door:

 

Welke settings je mooi vindt, welke kleding je wil dragen en op welke manier je wil voeden tijdens het fotograferen. Zo worden de foto's van jouw borstvoedingsshoot precies zoals jij wil.

Neem gerust ook een kijkje of je iets uit onze ClientCloset wil dragen. Niet al onze aanwezige kleding staat online. De collectie is recentelijk nog flink uitgebreid, dus we lopen het ook gewoon nog even door voor we starten.

Januari / februari 2023

De Borstvoedingssessies vinden plaats eind januari en begin februari in onze prachtige studio in Dongen. Er zijn totaal maar 10 plekjes beschikbaar. Is een tijdslot geboekt door iemand, dan is er weer een tijdstip minder beschikbaar voor de volgende. De exacte data en tijdstippen vind je als je doorklikt op de link in onze online booking kalender.

 

Wil je zeker zijn van een plekje? Wachten met boeken is op eigen risico, het zou zomaar kunnen dat het heel snel gaat met de boekingen. 

Betaling van de sessie vindt binnen 48 uur na de reservering plaats, je ontvangt per mail een linkje om met IDEAL te kunnen betalen, superhandig. De Algemene Voorwaarden van MOOI! Fotografie zijn ook op deze sessies van toepassing. Zonder betaling is de reservering niet definitief en kan je plekje vergeven worden aan een ander. Er kunnen dan ook maar 10 plekjes geboekt worden.

Borstvoedingsshoot, Borstvoeding fotoshoot, borstvoedingsfoto, voedingsfoto, breastfeeding photoshoot, fotoshoot van borstvoeding, Babyshoot borstvoeding
bottom of page