Bedankt voor je reservering!

Yes! Het is gelukt. Bedankt dat jullie het hele formulier ingevuld hebben, het waren nogal wat vragen, I know! Maar wat leuk dat jullie van mijn diensten gebruik willen maken ♥.

Wat gaat er nu gebeuren?

Jullie reservering komt mijn mailbox binnen en zodra ik de gelegenheid heb ga ik jullie beantwoorden. Doordeweeks overdag ben ik meestel (ergens anders) aan het werk. Maar ik neem binnen 48 uur contact met jullie op.

 

Weet dat ik jullie niet vergeten ben!

Newborn

Heb je een Newbornshoot gereserveerd? Dan zal ik mijn agenda checken of er nog een plaatsje vrij is rond je uitgerekende datum. Waarna ik de reservering zal bevestigen per mail. In de mail vind je ook de factuur en een IDEAL betaallink om de reservering definitief te maken.

Ik stuur je ook nog even een appje dat ik je gemaild heb. Dan hebben we gelijk even contact gehad ♥.

Buitenshoot

Heb je een buitenshoot gereserveerd? Ook dan zal ik mijn agenda checken of er nog een plaatsje vrij is. Ik stuur je eerst even een appje om een datum af te spreken voor de fotoshoot, of misschien hebben we daar ondertussen al contact over gehad. Waarna ik de reservering zal bevestigen per mail. In de mail vind je ook de factuur en een IDEAL betaallink om de reservering definitief te maken.

Baby & Sitter

Heb je een Babyshoot of Sittersessie gereserveerd? Dan neem ik eerst even via Whatsapp contact op (als we dat nog niet gehad hebben) om een datum te prikken. Daarna zal ik de reservering bevestigen per mail. In de mail vind je ook de factuur en een IDEAL betaallink om de reservering definitief te maken.

Ik stuur je ook nog even een appje dat ik je gemaild heb. Dan hebben we gelijk even contact gehad ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859