top of page

Babyfoto's Buiten

EEN FOTOSHOOT MET JOUW BABY IN DE BUITENLUCHT

Een babyshoot in de buitenlucht? Als je denkt aan een babyfotoshoot, dan denk je waarschijnlijk aan foto's van een baby gemaakt in de studio. Op zachte kleedjes en in leuke mandjes. En dat klopt ook, kijk maar eens op mijn Babyshoot pagina van MOOI! Fotografie.

Maarrrrr.... Ik wil je ook graag iets anders laten zien. Iets waar ik een grote fan van ben omdat het voor mij het beste van twee werelden combineert. Mijn liefde voor de lifestylesessies buiten met een gezin en mijn passie voor de Babyshoots in de studio. Die twee samen gecombineerd in een fantastische Babyshoot buiten. Een tikkeltje lifestyle en een vleugje geposeerd! We nemen één prop mee en wat mutstjes waar we jouw baby, samen met wat warme kruiken, in kunnen poseren. En we knuffelen en kroelen veel met Papa en Mama. Dat in combinatie met wat lachjes en voilà! Een supertoffe Babyshoot buiten.

LET OP: Ook deze shoot wordt gefotografeerd tijdens het laatste uurtje van de dag voordat de zon onder gaat. In de zomerperiode kan de best laat zijn. 

Louèn_-_Buitenshoot_-_04_copy.jpg

Beste periode

WELKE LEEFTIJD MOET MIJN BABY ZIJN?

Er is geen vaste leeftijd die de beste periode is. Je kan een Babyshoot buiten doen vanaf het moment dat jouw kraamperiode voorbij is, totdat jouw Baby kan zitten en het een Sittersessie buiten zou worden.

Is het koud buiten? Dan zorgen we voor warme kruiken. Tijdens een buitenshoot proberen we écht om weg te blijven van "jassen". Baby's en kinderen verdwijnen vaak in de dikke warme jassen. In plaats daarvan kan je veel lagen kleding aandoen of bijvoorbeeld thermo kleding ergens onder dragen. 

Voor de kleinere en jongste baby's gebruiken we ook lekker doeken en wraps om de kleine in te pakken. Dan zijn ze én ontzettend comfortabel én het is een fantastische manier om de shoot te stylen.

Welke fotoshoot

WELKE FOTOSHOOT MOET IK DAN BOEKEN

Het is een Baby fotoshoot, maar dan welk op een mooie buitenlocatie... Welke fotoshoot moet je dan eigenlijk boeken? 

Voor een Babyshoot buiten moet je een "Buitenshoot" boeken. In het reserveringsformulier kan je de leeftijd aangeven, zodat ik weet dat het om een Babyshoot gaat. We hebben ook altijd nog even contact via Whatsapp om de fotoshoot af te stemmen.

Voor deze Babyfotoshoot gelden dan ook de tarieven van een Buitenshoot.

 

Komt er een grote broer of zus mee? Dan zijn daar voor deze shoot geen extra kosten aan verbonden. Het is wel goed om samen af te stemmen of je een gezinsshoot wil of een Babyshoot buiten, waarbij de focus echt op de baby ligt.

Louèn_-_Buitenshoot_-_31_copy.jpg
Louèn Babyshoot

Locatie

WAAR GAAN WE NAARTOE

De locatie waar de Babyshoot plaatsvind is aan de rand van het dorp Rijen in Noord Brabant. 

Deze locatie heeft een stuk heide, welke mooi is als ie in bloei staat, maar ook als hij niet meer in bloei staat. Op de foto's op deze pagina stond de heide bijvoorbeeld niet in bloei, maar het geeft toch een prachtige sfeer in het beeld!

Naast heide is er een stuk met mooi hoog gras en een aangrenzend bos. Al deze mooie kenmerken van deze locatie geven ons heel veel variatie op een klein stukje. 

Alle foto's die je op deze pagina ziet zijn dan ook op deze mooie locatie gemaakt.

Praktische tips

WAAR MOET IK AAN DENKEN?

Op pad gaan met een baby vraagt vaak iets meer voorbereiding dan met oudere kinderen. Een paar praktische tips dus die het tijdens de shoot wat makkelijker kunnen maken.

Neem de kinderwagenbak mee met onderstel. Dat is erg handig tijdens het lopen naar een andere setting op de locatie. Leg hier een lekkere deken en een kruikje in en je weet zeker dat er een lekker warm plekje voor jouw baby is.

Ik neem zelf ook nog een warme kruik mee als het koud is om bijvoorbeeld de prop of doeken die we gebruiken lekker warm te houden. Dat in combinatie met eventueel een slokje warme melk en veel warme knuffels van Papa of Mama geeft genoeg comfort en warmte voor een fantastische Baby-fotoshoot.

En denk eraan... Geen jassen, maar veel laagjes kleding.

Louèn_-_Buitenshoot_-_03_copy.jpg

De mooiste herinneringen

VOOR NU EN VOOR LATER

Laat mij je helpen met het bewaren van de mooiste momenten en connecties van jouw baby. Voor jezelf en om door te geven aan de volgende generatie. 

sTOMPLOGO prufr.png

BABYSHOOT VOORBEELDEN

Alle foto's hieronder en op deze pagina zijn van één baby fotoshoot buiten en geven daarom een goed beeld van de mogelijkheden en variatie tijdens zo een Babyshoot buiten.

OPTIE OM TE RESERVEREN ONDER DE FOTO'S

OMG... IK WIL DIT OOK!

Yes! Dat snap ik helemaal. Reserveer de fotoshoot met jouw baby buiten nu door het reserveringsformulier in te vullen. Druk op de knop hieronder om daar te komen.

bottom of page