- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Babyfotoshoot  -  100dagen fotoshoot - Gezinsshoot

HET IS MOMENTEEL ERG DRUK BIJ MOOI! FOTOGRAFIE. HET IS NIET ZEKER OF ER NOG RUIMTE IS VOOR EEN FOTOSHOOT MET JOUW GEZIN. WIL JE HET ZEKER WETEN? NEEM EVEN CONTACT OP.

whatsapp-logo-black-and-white.png

Vanaf het moment dat het geboren is ontwikkelt jouw kindje zich razendsnel. En of het nu gaat om die kleinste details tijdens een Newbornshoot, de heldere blik als ze 4 maanden oud zijn tijdens een Babyshoot, 100 - dagenshoot of die mooie lachjes als ze net kunnen zitten tijdens een Sittersessie ♥. Iedere periode heeft zo zijn bijzonderheden! 

Na de newbornperiode zijn dit dé mooiste momenten om een fotoshoot te reserveren:

100 - dagen shoot (indien gewenst met traditionele elementen)

Babyshoot (3 / 4 maanden)

Sitter-sessie (6 / 9 maanden)

Buitenshoot vanaf Newborn en ouder

Jouw kindje is mooi op alle leeftijden! Of het nu gaat om een pasgeboren Newborn, een wat oudere Baby met heerlijke spekjes of een Sitter. Dit zijn de fotoshoots die ik aanbied in het eerste jaar na de geboorte. Bij de mijlpaal rond de 4 maanden kan jullie kindje waarschijnlijk goed op zijn of haar buikje liggen en het hoofdje omhoog houden. Dit geeft hele leuke foto's tijdens een Baby Fotoshoot, samen met foto's met de ouders en lekker liggen in een mooie prop. Wil je liever nog even wachten? Ik ben zelf groot fan van de zogeheten "Sittersessie". Deze plannen we dan in als jullie kindje nét zelfstandig kan zitten en nog niet weg kan lopen / kruipen. Jullie kindje kan in leuke mandjes zitten of op een mooi kleedje, samen met de ouders op de foto en alle lieve gezichtsuitdrukkingen leggen we vast! 

Vanaf het moment dat de kids kunnen lopen vinden de fotoshoots áltijd op een mooie buitenlocatie in de buurt van Rijen plaats. Daar kunnen ze tijdens zo een Buitenshoot lekker hun energie kwijt en kunnen ze veel spelen. Kan jouw kindje nog niet staan / lopen? Dan kan je er ook voor kiezen om de shoot in de studio te doen, bijvoorbeeld een Babyshoot of Sittersessie. Wil je een mooie jurk voor je dochter tijdens de reportage, of een leuk pakje voor je zoontje? Vraag naar de mogelijkheden! MOOI! Fotografie heeft een kleine collectie met mooie kleding voor kinderen. We kijken niet op de klok tijdens een reportage... Bij de ene reportage zijn we in een half uurtje klaar, bij de andere zijn we wat langer bezig. Kinderen zijn geen robots, dus we houden onze verwachtingen reëel ♥.

Ik adviseer om ruim op tijd jullie reportage te reserveren. Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda. Voor mijn boekingen geldt het principe “wie het eerst komt, wie een plekje in mijn agenda krijgt”.

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

Zwangerschap - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie
Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksfeer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze

WAAR KAN IK JE MEE VAN DIENST ZIJN?

Welke herinneringen wil je vast laten leggen?

Louèn_-_Buitenshoot_-_09_copy.jpg

SAMEN MET JOUW BABY NAAR BUITEN

Wist je dat het ook mogelijk is om met een Newborn,-  Baby of Sitter een buitenshoot te doen? Heerlijk tijdens de warmere maanden en prachtig met alle mooie kleuren in de herfst! Er wordt veel geknuffeld en gekroeld. Het is de bedoeling dat de liefde en connectie binnen jouw gezin straks van de foto's afspat. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

 

De mooiste herinneringen

VOOR NU EN VOOR LATER

Laat mij je helpen met het bewaren van jouw mooiste momenten en connecties. Voor jezelf en om door te geven aan de volgende generaties. 

PRODUCTEN NA DE REPORTAGE

Wil je weten uit welke producten je onder andere nog meer kan kiezen na je reportage? Neem dan alvast een kijkje op deze pagina. Staan jouw wensen er niet op? Laat het vooral even weten!

Deze mooie herinneringen aan deze bijzondere fase van jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

Studio

Jullie Babyshoot, Sittersessie of gezinsreportage kan plaats vinden in mijn zolderstudio in Rijen of op een mooie buitenlocatie. Dit hangt af van de leeftijd van jullie kindje(s) en jullie persoonlijke voorkeur.

Babyshoots en Sittersessies kunnen plaatsvinden in de studio. Kan jouw kindje al staan en/of lopen? Dan is de studio geen optie meer en gaan we heerlijk naar buiten.

 

Heb je twijfels? Overleg het gewoon even! 

GAGELRIJS 15

5121NB RIJEN

WIL JE OOK VAN

DIE MOOIE FOTO'S?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2021 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859