- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Breda - Hilvarenbeek - Ulvenhout - Teteringen - Wagenberg - Berkel-Enschot - Baarle-Nassau - Meersel - Rijsbergen - Turnhout - Prinsenbeek - Brecht - Belgie - Schoten - Hoogstraten - Vlaanderen - Zundert - Meer - Rijkevorsel - Zwaluwe - Drimmelen - Raamsdonksveer - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen Zwangerschap - Zwangerschapsshoot - shoot - Zwangerschapsfotografie - Oosterhout - Rijen - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze - Kaatsheuvel - Noord Brabant

Baby  -  Kids - Buiten

HET IS MOMENTEEL ERG DRUK BIJ MOOI! FOTOGRAFIE. HET IS NIET ZEKER OF ER NOG RUIMTE IS VOOR EEN FOTOSHOOT MET JOUW GEZIN. WIL JE HET ZEKER WETEN? NEEM EVEN CONTACT OP.

whatsapp-logo-black-and-white.png

Vanaf het moment dat het geboren is ontwikkelt jouw kindje zich razendsnel. En of het nu gaat om die kleinste details tijdens een Newbornshoot, de heldere blik als ze 4 maanden oud zijn tijdens een Babyshoot, 100 - dagenshoot of die mooie lachjes als ze net kunnen zitten tijdens een Sittersessie ♥. Iedere periode heeft zo zijn bijzonderheden! 

Na de newbornperiode zijn dit dé mooiste momenten om een fotoshoot te reserveren:

100 - dagen shoot (indien gewenst met traditionele elementen)

Babyshoot (3 / 4 maanden)

Sitter-sessie (6 / 9 maanden)

Buitenshoot vanaf Newborn en ouder

Jouw kindje is mooi op alle leeftijden! Of het nu gaat om een pasgeboren Newborn, een wat oudere Baby met heerlijke spekjes of een Sitter. Dit zijn de fotoshoots die ik aanbied in het eerste jaar na de geboorte. Bij de mijlpaal rond de 4 maanden kan jullie kindje waarschijnlijk goed op zijn of haar buikje liggen en het hoofdje omhoog houden. Dit geeft hele leuke foto's tijdens een Baby Fotoshoot, samen met foto's met de ouders en lekker liggen in een mooie prop. Wil je liever nog even wachten? Ik ben zelf groot fan van de zogeheten "Sittersessie". Deze plannen we dan in als jullie kindje nét zelfstandig kan zitten en nog niet weg kan lopen / kruipen. Jullie kindje kan in leuke mandjes zitten of op een mooi kleedje, samen met de ouders op de foto en alle lieve gezichtsuitdrukkingen leggen we vast! 

Vanaf het moment dat de kids kunnen lopen vinden de fotoshoots áltijd op een mooie buitenlocatie in de buurt van Rijen plaats. Daar kunnen ze tijdens zo een Buitenshoot lekker hun energie kwijt en kunnen ze veel spelen. Kan jouw kindje nog niet staan / lopen? Dan kan je er ook voor kiezen om de shoot in de studio te doen, bijvoorbeeld een Babyshoot of Sittersessie. Wil je een mooie jurk voor je dochter tijdens de reportage, of een leuk pakje voor je zoontje? Vraag naar de mogelijkheden! MOOI! Fotografie heeft een kleine collectie met mooie kleding voor kinderen. We kijken niet op de klok tijdens een reportage... Bij de ene reportage zijn we in een half uurtje klaar, bij de andere zijn we wat langer bezig. Kinderen zijn geen robots, dus we houden onze verwachtingen reëel ♥.

Ik adviseer om ruim op tijd jullie reportage te reserveren. Ik fotografeer parttime en kan daardoor maar een zeer beperkt aantal reserveringen kwijt in mijn agenda. Voor mijn boekingen geldt het principe “wie het eerst komt, wie een plekje in mijn agenda krijgt”.

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen.

Zwangerschap - Zwangerschapsfotografie - Newborn - Newbornfotografie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie
Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - Tilburg - Reeshof - Goirle - Berkel Enschot - Dongen - Oosterhout - Rijen - Breda - Hilvarenbeek - Raamsdonksfeer - Alpen - Terheijden - Drimmelen - Made - Geertruidenberg - Udenhout - Chaam - Gilze

WAAR KAN IK JE MEE VAN DIENST ZIJN?

Welke herinneringen wil je vast laten leggen?

Outdoor Babyshoot

SAMEN MET JOUW BABY NAAR BUITEN

Wist je dat het ook mogelijk is om met een Newborn,-  Baby of Sitter een buitenshoot te doen? Heerlijk tijdens de warmere maanden! Ook deze shoot plannen we in vlak voor zonsondergang. Er wordt veel geknuffeld en gekroeld. Het is de bedoeling dat de liefde en connectie binnen jouw gezin straks van de foto's afspat. Foto's waar je helemaal verliefd op wordt en naar kan blijven kijken.

 

Mis dit niet! De warme maanden zijn zó voorbij.

Tarieven

€ 195 / € 215

OPNAMEKOSTEN PER REPORTAGE

Bij MOOI! Fotografie betaal je direct bij het reserveren de opnamekosten van je reportage. Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit, album en service van MOOI! Fotografie. Bij alle reportages ontvang je een album met 8 bladzijden van 15x20cm. Dit bedrag is dus exclusief digitale bestanden of aanvullende producten.

 

Voor een 100-dagen, baby- of sittersessie in de studio betaal je € 195,00 opnamekosten. LET OP: Komt er een grote broer of zus mee, dan komt er € 50,00 bij vanwege de extra tijd die nodig is tijdens de sessie..

 

Voor een buitenshoot betaal je € 215,00 opnamekosten. Lees hier meer over deze sessies:

  

 

Na je reportage krijg je van mij een link naar een online galerij met 15 a 20 bewerkte foto's en de opmaak van jullie album. Hier kan je kiezen uit een aantal pakketten met bestanden en/of producten. Hieronder zie je de pakketten die we met zorg hebben samengesteld.

 

Pakketten

MAAK JE REPORTAGE TASTBAAR!

Je kiest de pakketten na de reportage en oplevering van jullie galerij met foto's. De prijs van de pakketten betaal je dus nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

VHet is goed om van te voren te bedenken wat je met de foto's wil doen en of dat in je budget past. De meeste klanten kiezen een digitaal pakket én een album. Het is zo zonde om jouw mooie foto's alleen op je telefoon en computer te laten staan. Ze mogen gezien worden, dus print je foto's! Aan de muur of in een prachtig album.

De mooiste herinneringen

VOOR NU EN VOOR LATER

Laat mij je helpen met het bewaren van jouw mooiste momenten en connecties. Voor jezelf en om door te geven aan de volgende generaties. 

PAKKET

Budget

€ 145

5 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 5 gekozen bestanden

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Basis

€ 200

10 digitale bestanden in hoge resolutie

---

Professionele afdrukken van 10x15 van de 10 gekozen bestanden

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Waardevol

€ 275

Alle digitale bestanden uit de galerij in hoge resolutie

---

Mobiele app van je reportage

---

Professionele afdrukken van 10x15 van 10 gekozen bestanden

---

Leuke verrassing bij je verzending

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PAKKET

Exclusief

€ 450

Alle digitale bestanden uit de galerij

---

USB met de digitale bestanden

---

Mobiele app van je reportage

---

Upgrade naar Luxe album t.w.v. € 145,00

---

Linnen Fotobox van 20x30 met 10 luxe afdrukken t.w.v. € 130,00

---

Leuke verrassing bij je verzending

De prijs van de pakketten betaal je nog náást de reportagekosten die je bij reservering voldaan hebt.

PRODUCTEN NA DE REPORTAGE

Wil je weten uit welke producten je onder andere nog meer kan kiezen na je reportage? Neem dan alvast een kijkje op deze pagina. Staan jouw wensen er niet op? Laat het vooral even weten!

Deze mooie herinneringen aan deze bijzondere fase van jullie leven wil je toch voor áltijd bewaren?

Studio

Jullie Babyshoot, Sittersessie of gezinsreportage kan plaats vinden in mijn zolderstudio in Rijen of op een mooie buitenlocatie. Dit hangt af van de leeftijd van jullie kindje(s) en jullie persoonlijke voorkeur.

Babyshoots en Sittersessies kunnen plaatsvinden in de studio. Kan jouw kindje al staan en/of lopen? Dan is de studio geen optie meer en gaan we heerlijk naar buiten.

 

Heb je twijfels? Overleg het gewoon even! 

GAGELRIJS 15

5121NB RIJEN

WIL JE OOK VAN

DIE MOOIE FOTO'S?

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang ♥.

WWW.MOOIFOTOGRAFIE.COM

VOLG JE ONS AL OP SOCIAL MEDIA | ONTVANG JE ONZE NIEUWSBRIEF AL?

  • Facebook - Black Circle
  • whatsapp-logo-black-and-white
  • Instagram, Newbornshoot, Newbornfotograaf, mooifotografie
  • YouTube - Black Circle
  • email

Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen. PRIVACYVERKLARING

© MOOI! Fotografie 2020 | All rights reserverd | KvK: 6606223 | BTW-ID NL001678662859